Header Ads


Εύχομαι εγκάρδια στο νέο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου με την επωνυμία « ΑΟ  ΘΗΒΑ» , που προέκυψε μετά από σύννομες και άψογες διαδικασίες, όπως αυτές προβλέπονται  στο καταστατικό και τον νόμο, καλή δύναμη, πολλές και δυνατές επιτυχίες, εκπληρώνοντας τον στόχο του, αναβαθμίζοντας το ποδόσφαιρο της πόλης μας, καθιστώντας την ομάδα του συλλόγου μας, πόλο έλξης νέων αθλητών και φιλάθλων στο ανακαινισμένο πλέον στάδιο της πόλης μας.
Προς μεγάλη μου χαρά και ικανοποίηση κατά τις τελευταίες ημέρες της θητείας μου ως Προέδρου του Δ.Σ. του σωματείου «ΑΟ ΘΗΒΑ» , έλαβα γνώση ότι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας , προτίθενται να σταθούν μπροστά στο πρόβλημα της ανεύρεσης μιας ισχυρής και καθαρής διοίκησης, που να εμπνεύσει την παραπέρα πορεία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, τιμώντας την πόλη μας και την ιστορία του συλλόγου μας.
Με τίμησε ιδιαίτερα η επιμονή τους, να μετέχω και εγώ στην εκλογική διαδικασία ώστε να αποτελέσω μέλος του νέου διοικητικού συμβουλίου, την οποία όμως αρνήθηκα, όχι γιατί δεν θέλω να βοηθήσω στην εξέλιξη της σωματείου, στο οποίο θα βρίσκομαι δίπλα, αλλά για λόγους ευθιξίας απέναντι στα όσα ανυπόστατα και συκοφαντικά γράφτηκαν σε βάρος μου, τα οποία αρκετές φορές ήταν μάλιστα ποινικά κολάσιμα, επιθυμώντας να μην μείνω πλέον αδρανής, σεβόμενος τη θέση μου ως Πρόεδρος.
Εύχομαι και ελπίζω η νέα Διοίκηση να βάλει τέλος, απέναντι σε ό,τι το χυδαίο και βάρβαρο εκδηλώθηκε από κάποιους υποτιθέμενους φιλάθλους (μετρημένους στα δάκτυλα του ενός χεριού, που αν και κάποια στιγμή απείλησαν ότι θα γίνουν πολλοί,  παρέμειναν οι ίδιοι) οι οποίοι κρυπτόμενοι πίσω από ανώνυμα προφίλ στο facebook, δήθεν ομαδοποιημένων φιλάθλων, προέβαιναν σε χυδαίες, υβριστικές  και άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές αναρτήσεις. Ήταν αυτοί που επιχείρησαν να εμφανίσουν τους εαυτούς τους ως δήθεν «αυτόκλητους σωτήρες». Τέτοιους σωτήρες δεν τους χρειάζεται ούτε η ομάδα του συλλόγους μας, αλλά ούτε και η πόλη μας, πράγμα που αποδείχθηκε περίτρανα.
            Θα ήθελα να διαμηνύσω προς πάσα κατεύθυνση, πως τελειώνοντας η θητεία μου τελείωσε και η υπομονή μου.
Είναι τιμή μου να παραδώσω τα ηνία της ομάδας στο νέο διοικητικό συμβούλιο, τα μέλη του οποίου αποτελούν κομμάτι της ιστορίας της, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι με την παρουσία και την συμμετοχή των συγκεκριμένων θα διευρυνθεί η κοινωνική βάση του συλλόγου και θα πάψει να αποτελεί φέουδο στα χέρια κάποιων επιτήδειων.
Εύχομαι από καρδιάς στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, κάθε επιτυχία στο έργο τους, το οποίο είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα φέρουν εις πέρας και τούτο γιατί γνωρίζω το ήθος και τον ακέραιο χαρακτήρα που διαθέτουν όλοι τους.
Εύχομαι τέλος καλή επιτυχία στους παίκτες της ομάδας, να είναι υγιείς, να παίζουν με αθλητικό δυναμισμό και να τιμούν το «Ευ αγωνίζεσθαι».
Θήβα 23 Ιουλίου 2020
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Α. ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΗΒΩΝ
ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
«ΑΟ ΘΗΒΑ»
                                     


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.