Header Ads

ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 15:00

Αύριο Κυριακή στις 15:00 στο Δημοτικό στάδιο Θήβας ο ΑΟ ΘΗΒΑ υποδέχεται τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες είναι κρίσιμο και σίγουρα ο ΑΟ ΘΗΒΑ θα έχει ένα πολύ δύσκολο έργο ώστε να φτάσει την νίκη, αλλά η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα και στην έδρα μας τα καταφέρνει. Ο Θοδωρής Παχατουρίδης έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του και έχει ζητήσει να είναι συγκεντρωμένοι και να βγάλουν πάθος για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα την νίκη. Στην διάθεση του προπονητή είναι και ο Γιώργος Κωτσαλάς του οποίου το δελτίο εκδόθηκε ενώ από την αναμέτρηση θα λείψει ο αρχηγός Νίκος Αργυρίου εκτίοντας και την τελευταία αγωνιστική της ποινής του.
Οι ποδοσφαιριστές καλούν τον κόσμο να έρθουν στο Δημοτικό στάδιο Θήβας και να τους ενισχύσει από την κερκίδα σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι.

Διαιτητής του παιχνιδιού είναι ο κύριος Βλάχος Αντώνιος του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής με βοηθούς τους κυρίους Τσαλίκογλου Νικόλαο του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής  και Σπαρτάλη Αλέξανδρο του συνδέσμου Δωδεκανήσου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.