Header Ads

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΥΡΙΟ Ο ΑΟ ΘΗΒΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ

Αύριο στις 15:00 στο Δημοτικό στάδιο Θήβας ο ΑΟ ΘΗΒΑ υποδέχεται τον Αμβρυσσέα Διστόμου.  Μία γιορτή του Βοιωτικού ποδοσφαίρου αφού μετά από πολλά χρόνια συναντιούνται δύο ομάδες απο την Βοιωτία σε Εθνική Κατηγορία ενώ οι δύο ομάδες παίζουν για πρώτη φορά αντίπαλοι σε Εθνική Κατηγορία. Πρόκειται για ένα σπουδαίο παιχνίδι αφού Θήβα και Αμβρυσσέας είναι οι πρωταγωνιστές τα τελευταία χρόνια στο ερασιτεχνικό Βοιωτικό ποδόσφαιρο κατακτώντας τα πρωτάθληματα Βοιωτίας και την άνοδο στην Γ Εθνική Κατηγορία και πάντα ανάμεσα στις δύο ομάδες γίνονται σπουδαία παιχνίδια.
Αύριο όμως ο ΑΟ ΘΗΒΑ θέλει οπωσδήποτε την νίκη και ο Θοδωρής Παχατούριδης θα προπονήσει την ομαδα για τελυταία φορά πριν το παιχνίδι σήμερα και όλοι απο Δ.Σ. τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ξέρουν πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι το αυριανό.
Αύριο ο φίλαθλος κόσμος της Θήβας πρέπει να είναι στο στάδιο και να σπρωξει την ομάδα προς την νίκη. Προπώληση εισιτηρίων συνεχίζετε στο VETRO CAFE BAR μέχρι αύριο το μεσημέρι στις 12 έναντι 5ευρώ.
Οι φίλαθλοι του Αμβρυσσέα Διστόμου θα έχουν είσοδο απο την πύλη που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.